İlçemiz Genelinde Fen İşleri Müdürlüğümüzün Yaptığı Genel Çalışmalar

Genel Çalışmalar Kapsamında;

İlçemiz Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okuluna 900m2 saha betonu yapılmıştır. İlçe Devlet Hastanesi morg giriş bölümüne 260m2  beton çalışması yapılarak, araç otoparkı yapılmıştır. Terice mahallesi ilkokulu bahçesine ekiplerimiz tarafından kamelya yerleştirilmiştir. Merkezimizde bulunan özel halk otobüsü durağının çevre düzenlemesi yapılarak ekiplerimiz tarafından kamelya yerleştirilmiştir. Kaymakamlık hizmet binasının tamirat ve dış boyama işlemi ekiplerimizce yapılmıştır. İlçemiz merkezinde bulunan muhtelif yol kenarlarındaki kanalların temizleme işlemi yapılarak olası heyelan durumuna karşı önlem alınmıştır.Eynel mahallemizde evi yanan bir vatandaşımızın evinin bakım ve onarımı ekiplerimiz tarafından detaylı bir şekilde yapılmıştır. Orhangazi Mahallemiz ve Eyüp Sultan Mahallemizden iki vatandaşımızın evinin fanyası ve boya işlemi yapılmıştır.Döngel Mahallemizden bir vatandaşımızın ev çatısının yapılması için malzeme desteği sağlanmış çatısı ekiplerimizce tamir edilmiştir. Ayrıca evinin elektrik tesisatı ekiplerimizce yenilenmiştir.Orhangazi Mahallemiz ve Eyüp Sultan Mahallemizden iki vatandaşımızın evinin fanyası ve boya işlemi ekiplerimizce yapılmıştır.Konkasör üretim tesisimizde vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla hizmet binası yapılmıştır. Çevre çalışmaları kapsamında perde beton yapılmıştır. Ayrıca konkasörün uzaktan kumanda edilebilmesine yardımcı olan ve alandaçalışan personellerin daha güvenli çalışmasına imkan tanıyan bir kontrol ünitesi kurulmuştur.İlçe Jandarma Komutanlığında atıl durumda bulunan binanın onarımı Belediye ekiplerince yapılmış olup Spor Salonu olarak kullanılması için hazır hale getirilmiştir. Ayrıca İlçe Jandarma Komutanlığı araç parkına kuruluk yapılmış, Lojmanının tamirat vedış boyaması Belediye ekiplerince yapılmıştır.Ayvacık İmam Hatip Ortaokuluna abdesthane çalışması yapılmış 12 adet yeni lavabo ve musluklar takılmıştır.Eyüp Sultan Mahallesi Sahil Gezinti Yolu projesi yapılacak alanın ot temizleme, ağaç budama, alt yapı çalışmaları ( Su şebekesi, ana elektrik hattı), ırmak içi ve çevresinde temizlik, yol stabilize kaplaması, kamelyalar, iskeleler, peyzaj çalışması, WC, BebekBakım Odası ve Mescit yapımı ekiplerimizce yapılmaktadır.Orhangazi Mahallesinde bulunan umumi Wc binasının çatı değişim çalışması ekiplerimizce yapılmıştır.Orhangazi Mahallesi özel halk otobüsü şoförlerine ait Wc binası yapılmıştır.Eyüp Sultan Mahallesinde İlçe Devlet Hastanesi yapılacak alandaki eski prefabrik binaların yıkım çalışması yapılmıştır.Eyüp Sultan Mahallesi Site Camii yanından Kız Kuran Kursuna kadar olan yolda su kanalı çalışması yapılmıştır.İmam Hatip Ortaokulunun mescit ve abdesthane yapımı, Ayvacık Anaokulunun altyapıdan kaynaklı problemi ekiplerimizce yapılmıştır.Eyüp Sultan Mahallesinde Ayvacık Belediyespor Gençlik Kafesi yapımı ve tadilat çalışması ekiplerimizce başlatılmıştır.Tepealtı Mahallesi mevkiindeki Sürücü Kursu Eğitim Parkurunda kavşak çalışması yapılmıştır.Terice Mahallemizden bir vatandaşımızın talebi üzerine tarlasına atılan çöplerin toplama çalışması ekiplerimizce yapılmış, çöp atmak yasaktır tabelası monte edilmiştir.Yoğun kar yağışı sebebiyle ana ve ara yollarda tuzlama çalışması ve sulu ilaç çalışması yapılmıştır.Ramazan ayı boyunca merkez camilerimizde camii çıkışı vatandaşlarımıza ekiplerimizce lokma ikramı yapılmıştır.Kandil gecelerinde camii çıkışlarında vatandaşlarımıza kandil simidi ikramı yapılmıştır.Sokak hayvanlarına daha sağlıklı bir yaşam alanı sunulabilmesi için ilçemiz genelinde başıboş dolaşan sokak hayvanlar ekiplerimiz tarafından düzenli olarak toplanıp Hayvan barınağına götürülmektedir. Ayrıca sahipli evcil Hayvanlarımızıngerek duyulduğunda Belediyemiz tarafından sağlık kontrolleri ve muayenesi yapılmaktadır.Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Gıda Kolisi Yardımı ekiplerimizce yapılmıştır.

Bu Duruma Ait Diğer Projeler