

Yeşilin en güzel temsilcisi olan ilçemizde yapmış olduğumuz peyzaj çalışmalarında ilçemizin bu özelliğini korumaya ve geliştirmeye gerekli özeni göstermek adına, hazırladığımız sosyal yaşam alanlarına ilçemizin doğasını yansıtmayı unutmadık.
Sahil Rekreasyon Çalışmalarımız Kapsamında Sağ-Sol Sahilimizin Çevresine Peyzaj Çalışmaları Yapılarak Ağaç Dikimi ve Çimlendirme Çalışmaları Tamamlanmıştır.
Şehir Stadyumu ve Çevresi
Sevgi Parkı Çevresi
Belediye Sosyal Tesisleri
Çatak Deresi Çevresi
Çocuk Oyun Parkları Çevresi,
Sağ ve Sol Sahil
Terice Deresi Mevkii
Eyüp Sultan Mahallesi Sahil Gezinti Yolu
Polis Hatıra Ormanı
Peyzaj Çalışmaları Kapsamında Çevre Düzenlemeleri Yapılarak Ağaçlandırma ve Çimlendirme Çalışmaları Tamamlanmıştır.
Cumhur Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Himayalaerinde 15 Temmuz Demokrasi Parkımızada 700 Adet Fidan Dikimi Gerçekleştirdik.
Doğaya ve Yeşile Önem Veren Anlayışla İlçemiz Genelinde Ağaçlandırma ve Çimlendirme Çalışmalarımız Artarak Devam Edecektir.