Yardıma Muhtaç Vatandaşlarımıza Ev Yardım Projemiz

EV YARDIMI PROJEMİZ

İlçede yaşayan ve maddi imkanları yetersiz olan vatandaşlara Belediye tarafından tespit edilen ihtiyaçlarına göre ev yardımı ve inşaat malzemesi yardımı yapılmaktadır.

Belediyemiz ve Hacı İsmail Öztürk Vakfı arasında imzalanan protokol çerçevesinde evleri oturulamaz halde olan;

Ø ilk etapta 15 vatandaşa sosyal belediyecilik anlayışı ile yeni ev yapımı projesi başlatılmış ve evlerin yapımı tamamlanmıştır.

Ø 2. Etapta ise 15 vatandaşa ev yardımı için çalışmalar başlatılmış ve evlerin yapımı tamamlanmıştır.

Ø 3. Etap ta ise 20 vatandaşa ev yardımı için çalışmalar başlatılmış ve evlerin yapımı tamamlanmıştır.

Döngel Mahallesinden (Mustafa Akyol) maddi güvü elverişsiz olan bir vatandaşımıza gerekli malzemeler belediyemizden karşılanarak, işçiliği belediyemiz tarafından yapılarak ev yapılmaktadır.

Döngel Mahallemizden bir vatandaşımızın ev çatısının yapılması için malzeme desteği sağlanmış çatısı ekiplerimizce tamir edilmiştir. Ayrıca evinin elektrik tesisatı ekiplerimizce yenilenmiştir.

Eynel mahallemizde evi yanan bir vatandaşımızın evinin bakım ve onarımı ekiplerimiz tarafından detaylı bir şekilde yapılmıştır.

Orhangazi Mahallemiz ve Eyüp Sultan Mahallemizden iki vatandaşımızın evinin fanyası ve boya işlemi ekiplerimizce yapılmıştır.

İhtiyacı olan vatandaşlarımıza Belediyemizin imkanları doğrultusunda yardım çalışmalarımız devam etmektedir.