İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri 23 Nisan'da Başkanlık Koltuğuna Oturdu.

22 Nisan 2025
İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri 23 Nisan'da Başkanlık Koltuğuna Oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, ilçemiz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Belediyemizi ziyaret etti. 

5/B sınıfı öğrencileri İlker Türe ve Ayşe Minel Bayram ile 5/A sınıfı öğrencisi Ömer Asaf Aydın, Belediye Başkanımızın makam koltuğunu temsili olarak devralarak, bu anlamlı günde çocukların sesine kulak verdi.

Minik başkanlarımızı, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Kadir Töre karşıladı.

Minik başkanlarımız, Ayvacık için hayal ettikleri projeleri ve çocukların yaşam kalitesini artırmaya yönelik önerilerini dile getirdiler. Temsili başkanlık görevini başarıyla yerine getiren öğrencilerimizin özgüvenleri ve gelecek vizyonları hepimize umut verdi.

23 Nisan vesilesiyle çocuklarımıza duyduğumuz güveni bir kez daha vurguluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Genel ile ilgili diğer haberler