• YATIRIMIN ARAYÜZÜ GENÇLER (YANG) PROJESİ

06.12.2014

Turizm sektörünün eğitilmiş insan kaynağı ihtiyacının karşılanması konulu proje kapsamında , İlçemizin Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi olmasından dolayı proje gereği turizm sektörürnün eğitilmiş insan kaynağı ihtiyacının karşılanması amacıyla genç işsizlerin istihdamları arttırılacaktır. 15-29 yaş arası İŞ-KUR’a kayıtlı işsizlerden eğitime istekli olan 20’si en az okur yazar, 65’i en az ilkokul mezunu, 15’i lise mezunu, ağırlıklı olarak kadınlardan oluşan toplam 140 gencin turizm sektöründe vasıf elde edecek uygulamalı eğitim almalarını sağlayacaktır.

İlçemizde Turizm Sektörün de  eğitim alınması için kurs verilecektir. Kursların tamamı sertifikalı ve ücretsizdir. Başarılı olanlara istihdam olanağı sağlanacaktır. Başvurular Ayvacık Belediyesine şahsen yapılacak olup eğitim durumu da dahi geniş kapsamlı CV doldurulup başvurulması gerekmektedir. Tüm halkımıza duyrulur.