• 2013/1 KPSS Atamaları

06.12.2014

ÖSYM tarafından yapılan KPSS 2013/1 sayılı yerleştirme sonuclarına göre Belediyemiz kadrolarına yerleştirilmiş olan adayların atamalarının yapılabilmesi için aşağıda istenen belgelerle birlikte en geç 25/07/2013 Perşembe günü mesai bitimine kadar Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen  başvurmaları gerekmektedir.
    Müracaat belgelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında getirmeyen adayların atamaları iptal edilecektir. İlgililere duyurulur.
    1-Beyan Formu
    2- Tasdikli Diploma veya Çıkış Belgesi. (Kurum Tasdiki olabilir.)
    3- Mal Bildirim Beyannamesi
    4- Fotoğraf ( 6 Adet)
    5- Sağlık Raporu : Devlet, eğitim ve araştırma veya üniversite hastanelerinden alınacak.
    6-KPSS yerleştirme çıktısı
    BEYAN FORMUNDA AÇIKLANACAK VE TEYİT EDİLECEK BELGELER:
    1- Adli Sicil ve Adli sicil Arşiv Kaydı Durumu
    2- TC. Kimlik Belgesi
    3- Askerlik Durum Belgesi
    NOT:
    1- Yerleştirme işlemi yapılanlardan, hali hazırda herhangi bir Kamu Kurum ve Kuruluşunda çalışanlar için ilgili kurumlardan muvafakat isteneceğinden, bu durumlarını Beyan Formunda ayrıca belirteceklerdir.
    2- Duyuru ayrıca adreslere tebliğ edilmeyecektir.